Правила на къщата

Правила на къщата

януари 19, 2022 2022-05-10 13:44

Добре дошли

Уважаеми гости, Добре дошли в къща за гости Mountain View. Бихме искали да Ви запознаем с основните правила на нашата къща за гости. Те са създадени така, че да гарантират вашата безопасност и комфортната Ви почивка. По време на престоя си, моля пазете околната среда, бъдете разумни с използването на водните ресурси и електричество. Моля пазете градината, както бихте направили с Вашата. Моля не късайте цветята. Моля поддържайте къщата чиста, както правите с Вашия дом. Моля грижете се за мебелите във вилата. По време на Вашия престой, тя е Ваша.

Резервации, Плащане и Анулиране

Стандартните цени, включително всички промоционални политики, се публикуват на платформите за резервации, с които работим. Информация може да получите и от нашия уебсайт и при запитване. В случай, че се свържете директно със собствениците, резервацията Ви е гарантирана с депозит, равен на 50% от общата сума за престоя Ви. Останалите 50% се заплащат при настаняване. В случай на неизвършено плащане от ваша страна 3 дни след резервацията,тя се анулира. Резервации, направени в последния момент /до седмица преди началната дата/, изискват пълно плащане на престоя. При анулирането на този вид резервация, сумата не се възстановява.

Настаняване и Освобождаване

Настаняването става след 14 часа. Освобождаването става в 11 часа. В отделни случаи по-ранно настаняване е възможно и в случай, че бъде потвърдено от къща за гости Mountain View, не подлежи на допълнително заплащане.
Късно освобождаване на къщата може да бъде предоставено, след потвърждение от нас. Ако не е обект на специална тарифа или промоция, късното освобождаване се таксува.
Допълнителните легла в стаите са разтегателен единичен диван (подходящ за деца). Ако имате нужда от допълнително кошара е необходимо предварително да ни уведомите. Ще направим всичко възможно да удовлетворим Вашите специални изисквания, но молим за Вашето разбиране, в случай, че не може да го гарантираме.
Забравените вещи, се изпращат на посочен от гостите адрес за тяхна сметка.

Поверителност на Вашите лични данни

Следвайки националното законодателство, като собственици ние сме задължени да събираме Ваши лични данни при настаняване. Всички събрани лични данни са поверителна и при никакви обстоятелства няма да бъдат разпространявани и/или използвани от нас и/или предоставяни на трети страни, освен на държавни институции и то само ако имат правно основание за това.

Щети или загуби

Интериорът на къща за гости Mountain View е създаден с много любов, по индивидуален проект, за да предложи на нашите гости комфорт, лукс и чувство за уникалност. Всички щети или загуби по време на наемния период, са отговорност на гостите. За да се гарантира доброто отношение към интериора, мебелите и оборудването в тази къща, се изисква предоставяне на депозит от 1000 лева от посетителите, чрез блокиране на сумата по карта или превод по банков път преди настаняването или плащане на място след издаване на разписка за депозит. При отсъствие на щети, пълната сума от 1000 лева се възстановява до 3 дни след напускане на вилата. В случай на прекомерни или неприемливи загуби или повреди по всяко време през наетия период, собственикът или негов представител може да изиска от гостите и техните съпътстващи лица, включително и допълнителните посетители да освободят къщата за гости незабавно, без право на обезщетение или възстановяване на платената сума.

Вътрешен ред

Не се допуска пушене в нито едно от закритите помещения на къщата. Това включва бездимни цигари, наргиле, пури, цигари и всякакви димящи лично приготвени или фабрични устройства. За Ваше удобство на всички тераси и общи зони на открито има поставени пепелници. Моля, не забравяйте да поставяте използваните материали след пушене в пепелниците.
Клиентите се задължават да се държат по начин, по които да не пречат на други клиенти или да уронват престижа и доброто име на обекта.
Незаконни или неморални дейности- хазарт, проституция, употреба на наркотици, притежание или употреба на пиротехнически средства или опасни товари, притежание или употреба на огнестрелни и други оръжия – са абсолютно забранени!
При напускане на туристическия обект гостите са длъжни да го оставят в състояние, в което са го заварили при настаняването си. Гостите на къщата носят материална (финансова) отговорност за повредено и/или изгубено имущество. Нанесените щети и/или липси върху собствеността на къщата се заплащат на рецепция при напускане.
При нарушаване на обществения ред (силен шум след 23 часа) и подаден сигнал към органите на реда, гостите на къща за гости Mountain View поемат цялата отговорност по разрешаване на казуса ако органите на реда наложат санкции, глоби, актове и др. наказания, предвидени от българското законодателство, те се покриват изцяло от гостите, отговорни за установените нарушения
Свещите създават романтика и ние го разбираме прекрасно, но те са опасни и могат да доведат до пожар и значителни щети на къщата. В нито едно от помещенията за настаняване не се допуска паленето на свещи, освен в трапезарията за хранене, СПА и Барбекю зоните и то под наблюдение.
Наслаждавайте се на топлината и уюта на топлата вода и камината, но моля да се съобразявате се с основните правила по-долу. След използването на джакузито, моля да поставите покривалото му и да го затиснете с възглавниците. В противен случай, водата изстива, а и могат да попаднат и други боклуци и листа в басейна. Моля, не пушете в джакузито и Спа зоната. Използването на хавлиени кърпи за сауната и шезлонгите е задължително. Подсигурили сме ги за вас. Моля, не използвайте чехли в сауната. Това касае Вашата хигиена и здраве. Моля, не носете храна и напитки в СПА зоната и басейна.
Съжаляваме, но колкото и да обичаме животните има гости със здравословни проблеми като алергии и други. Поради това, престоя на домашни животни не е желателен.